Már tudom, mit tegyek!

ÖKONOVUM - Az Ön szakértő gazdasági és IT Partnere!

Már tudom, mit tegyek!

„Szörnyű ez a tétlenség! Nem tudom, meddig kell még itthon ülnöm. Hogy fogok így dolgozni? És a kollégáim? így felkopik az állunk… Hallottam régebben valamit, hogy tudok bárhonnan, bármikor, távolról dolgozni, de akkor nem foglalkoztam vele. Most jól jönne egy kis segítség…!”
Ilyen és ehhez hasonló gondolatok fogalmazódnak most meg sok kisvállalat vezetőjének fejében, és nem tudják kitől kérhetnének segítséget.
Mi már régóta azon fáradozunk, hogy az a gondolkodásbeli paradigma-váltás, amire most rákényszerülünk, minden magyar kis- és középvállalat vezetőinek fejében megtörténhessen. Gyors és egyszerű, de főleg olcsó és BIZTONSÁGOS átállást biztosítunk úgy, hogy közben a tudást is átadjuk az új lehetőségek kimeríthetetlen tárházáról. Tehát Ön, kedves Igazgató Asszony / Úr tudni fogja, hogy cége egyedi elvárásait, igényeit hogyan lehet megvalósítani a legoptimálisabban ezekben a gyors döntéseket igénylő időkben!
Mi azért vagyunk, hogy az Ön által hozott döntéseket megvalósítsuk, és utána támogatást nyújtsunk annak folyamatos működésében.
Kérem ezért, ha elovastva ezt a bejegyzést az jut eszébe: „Igen, erre van szükségem!” ne hezitáljon! Keressen meg minket és garantáljuk, hogy egy héten belül cége minden dolgozója, aki rendelkezik megfelelő internet kapcsolattal, távolról el fogja tudni végezni ugyanazt a munkát (csak hatékonyabban), mint amit eddig. Az ehhez szükséges összes munkát (konzultáció, bevezetés, támogatás, oktatások…) mi is távolról végezzük, így természetesen nem kell személyes találkozóval felesleges kockázatot vállalni senkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük